HYGIENIAOHJEISTUS

Järjestäminen vaatii jonkin verran poikkeusjärjestelyitä. Nyt vetoammekin teihin ihanaan Helvetti-kansaamme, että jokainen noudattaa yhdessä näitä sääntöjä. Näytetään helvettiläiset esimerkkiä, että miten vallitsevassa maailmatilanteessa kuuluu käyttäytyä, jotta musiikkitapahtumia voidaan jatkossakin järjestää!

– Tule tapahtumaan ainoastaan täysin terveenä, jos tunnet olosi flunssaiseksi, jää kotiin.
– Suosittelemme kaikkien riskiryhmäläisten pysymistä kotioloissa
– Tapahtumassa on ehdoton maskipakko. Mikäli huomautuksesta huolimatta asiakas ei pidä maskia, hänet poistetaan alueelta. Mikäli oma maski on hukassa, niitä voi ostaa kahviteltasta tai narikkateltasta hintaan 2 €.
– Alue on väljä. Erityisestä valvotaan fyysistä kontaktia oman seurueen ulkopuolella. Järjestyksenvalvojat sekä muu henkilöstö valvoo turvavälien noudattamista tapahtuma-alueella neuvoen ja ohjeistaen. Jos pyynnöstä huolimatta fyysinen kontakti toistuu, asiakas joudutaan poistamaan saaresta.
– Tapahtuma-alueemme on laaja. Otamme sisään samanaikaisesti aina maksimissaan sen asiakasmäärän, jonka AVI kulloisessakin tilanteessa sallii.
– Noudatamme turvavälejä kaikessa jonottamisessa (baaritiskit, sisääntulo, saniteettitilat), mutta huomioi, että laivat ovat joukkoliikennettä, joten ruuhkaa voi syntyä
– Ohjeistamme paikanpäällä näkyvästi asiakkaita huomioimaan THL:n koronaohjeet yskimisestä, aivastamisesta yms. – Tapahtuman päälavan vieressä on videoskriini, jossa näytetään tietoa hygieeniasta, turvaväleistä ja käsienpesuohjeet
– Alueella sekä Laukontorilla on runsaasti käsihuuhdeannostelijoita, jonka lisäksi kaikilla myyntipisteillä käsihuuhde-pumppupullot. Lisäksi jokaiselle asiakkaalle jaetaan oma käsidesipullo sekä halutessaan oma kasvomaski/suoja. Suosimme korttimaksamista.

Kiitämme todella paljon ymmärryksestä! 🔥❤