Festivaali-info

SAARIHELVETTI 2019 FESTIVAALI-INFO

FOR INFO IN ENGLISH, PLEASE SEE: http://www.saarihelvetti.fi/festival-info-english

laukontori

Mikä helvetin Helvetti?!
SaariHelvetti on Tampereen kesän 2019 raskain tapahtuma.

Missä helvetissä se on?!
SaariHelvetti järjestetään Tampereen ei-niin-Pyhäjärven Viikinsaaressa.

Miten Helvettiin saavutaan?!
SaariHelvetti suosittelee saapumaan Laukontorin satama-alueelle polkupyörällä, kävellen tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Laukontorin ympärillä olevien katujen parkkipaikat ovat maksullisia jopa klo 20 asti perjantaina ja klo 18 asti lauantaisin. Osoite: Laukontori, 33200 Tampere.

Miten helvetissä sinne pääsee?!
SaariHelvettiin pääsee Suomen Hopealinjan laivoilla, jotka lähtevät Laukontorin rannasta. VIP-laiva lähtee perjantaina klo 14:45 ja lauantaina klo 13:45 ja festivaalilippulaiset pääsevät perjantaina klo 15:00 sekä lauantaina klo 14:00 lähtevillä laivoilla. Laivat lähtevät Laukontorilta tasatunnein (esimerkiksi klo 14, 15, 16 jne. HUOM! klo 21.00 lähtee viimeinen laiva molempina päivänä). Laivat takaisin saaresta maihin lähtevät aina puolitunnein, esimerkiksi 14:30, 15:30, 16:30… jne aina klo 01:30 asti. Laivamatkat sisältyvät festivaalilipun hintaan.

Omalla veneellä tuleminen SaariHelvettiin on ehdottomasti kielletty! Viikinsaaren vierasvenelaituri on kiinni tapahtuman ajan.

Leirintälippulaiset pääsevät kahdesti päivässä Härmälänsaaren laiturista kyytiin. Aikataulut alla. Huomioi, että muutokset ovat mahdollisia. Viimeisin aikataulutieto kannattaa tarkistaa aina täältä. Olethan kärsivällinen; laivojen aikataulut ovat arvioita.

Perjantai: n. klo 15:10 ja n. klo 18:30
Lauantai: n. klo 14:10 ja n. klo 18:30

Onko ikärajaa ja miten helvetissä sinne on hoidettu anniskelu?!
SaariHelvetti on ainoastaan täysi-ikäisille (K-18) tarkoitettu tapahtuma, jossa on koko tapahtuman kattavaa anniskelulupa. Omien alkoholijuomien tuominen SaariHelvettiin on kielletty. Oman max. 1,5 litran avaamattoman alkoholittoman juoman saa tuoda saarelle. Piknik-tyyppiset eväät ovat sallittu. Helvetissä on lukuisia vesivessoja, joissa voi täyttää juomapulloa.

Mistä helvetistä saan lippuja?
Ennakkoliput myy Lippupiste.
Ennakkolippujen myynti päättyy klo 12 tapahtumapäivinä. Mikäli jäljellä, lippuja myydään myös Laukontorilla lipunmyyntiteltassa lähtölaiturin vieressä.

Perjantai: 50€
Lauantai: 55€

VIP-liput ovat myynnissä ainoastaan ennakkoon.

Lipunmyyntiteltta on auki molempina päivänä klo 12-20:45. Teltassa käy sekä kortti että käteinen.

Pyörätuolilla liikkuvan festivaalivieraan saattaja pääsee peruslippuluokassa SaariHelvettiin ilmaiseksi. Alueella ei ole pyörätuolikorokkeita ja maasto saattaa sateen sattuessa muuttua haastavaksi pyörätuolin käyttäjille.

VIP of Hell:
SaariHelvetin VIP-liput ovat erittäin suosittuja. VIP-liput ovat myyneet loppuun joka vuosi, eikä 2019 näytä olevan mikään poikkeus. VIP-laiva lähtee perjantaina klo 14:45 ja lauantaina klo 13:45 Laukontorilta. VIPeille on luvassa erittäin maukas buffet-ruokailu, oma VIP-alue, VIP-passi, kuoharitarjoilu laivalla ja paljon muuta mahtavaa.

Onko Helvetissä turvallista?
Laukontorin lähtölaiturilla kaikille tehdään turvatarkastus. Kaikkien festivaalikävijöiden on näytettävä laukkunsa sisältö turvatarkastuksessa. Kielletyt ja laittomat esineet takavarikoidaan porttitarkastuksen yhteydessä. Laukontorilta ei löydy narikkaa. Viikinsaaressa on narikka, mihin voi jättää muita tavaroita.

Helvetin kielletyt esineet:
Turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat ovat kiellettyjä:

Polkupyörät, retkituolit, lasipullot (riippumatta sisällöstä), alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet, Kaija Koon äänitteet, banderollit ja kaikki vaarallisiksi luokiteltavat esineet.

Saako Helvetissä ruokaa?!
SaariHelvetissä voi juomisen lisäksi myös syödä: myynnissä on raskasta ja vähän kevyempääkin muonaa. Allergiat on otettu huomioon, ja saaresta saa myös kasvis- sekä vegaaniruokaa. Saaren omien ravintoloiden lisäksi tarjolla on mm. Sausages Finlandin artisaanimakkarateltan antimet. Teltassa on myös tarjolla Vegemin tuotteet kasvissyöjille ja vegaaneille. SaariHelvetti on festivaali, joka palvelee helvetin hyvin!

Lisäksi SaariHelvetissä palvelee kahviteltta (Kaaoszine-lavan läheisyydessä), josta saa ostaa kahvia, teetä, kaakaota yms. lämpimiä juomia. Saaren oma kioski palvelee tanssilavan vieressä.

Omat eväät ja kamerat:
Saarelle saa tuoda ei-ammattikäyttöön tarkoitettuja kameroita, piknik-tyyppiset eväät ja peiton sekä yhden max. 1,5 litran avaamattoman alkoholittoman juoman. Helvetissä on lukuisia vesivessoja, joissa voi täyttää juomapulloa. Huomioithan, että omia eväitä ei saa Suomen alkoholilain mukaan nauttia anniskelualueella. 

Missä Helvetissä pääsee paskalle?!
Helvetissä on käytössä vesivessoja. Vessoissa on vesihanoja, joista saa juomavettä. Lisäksi Kaaoszine-lavan alueella on muutama bajamaja.

Helvetin lavat:
SaariHelvetissä on kolme esiintymislavaa. Päälava, eli Kaaoszine Stage sijaitsee Viikinsaaren nurmikentällä. Tanssilava, eli Inferno Stage löytyy saaren ravintolan vierestä ja Rock’n’Tits Stage löytyy minigolfin ja paviljongin välistä.

Mihin helvettiin jemmaan tavarani?
Viikinsaaressa on myös narikka. Narikkateltta palvelee koko festivaalin ajan Infopisteen ja ravintolan vieressä. Narikkaan voi jättää kaiken tarvittavan, jota et jaksa kantaa. Narikka kustantaa 3 €, lisäkäynnit ovat maksuttomia. Narikassa käy myös kortti. Huomiothan että Laukontorilla ei ole narikkapalveluita.

Mistä helvetistä saan lisää tavaraa?
Alueella palvelee paitamyyntikoju, josta voi ostaa artistien paitoja, levyjä, patcheja tai mitä he keksivätkään tuoda mukanaan! Kojulta saa lunastettua myös oman kappaleensa erittäin rajoitettuna painoksena tehdystä SaariHelvetin virallisesta festivaalipaidasta 15 euron kappalehintaan sekä SaariHelvetti-kassin hintaan 10 euroa. Myyjämme ottavat vastaan myös korttimaksuja.

Missä helvetissä lataan kännykän?
Somettaminen on tärkeää, varsinkin Helvetissä. Siksi Rock’n’Tits -lavan vieressä on teltta, missä voi ladata kännykän veloituksetta.

Helvetin etkot ja jatkot:
Tapahtuman viralliset etkot ja jatkot pidetään Jack the Roosterissa osoitteessa Satakunnankatu 13, 33100 Tampere.

Etkot: klo 21 eteenpäin: Esiintyjät julkaistaan pian
Jatkot pe + la klo 00 eteenpäin: Stereo Terror dj’s

SaariHelvetti
Viikinsaari, Tampere
pe 2.8. – la 3.8.2019