Festivaali-info

SAARIHELVETTI 2018 FESTIVAALI-INFO

laukontori

Mikä helvetin Helvetti?!
SaariHelvetti on Tampereen kesän 2018 raskain tapahtuma.

Missä helvetissä se on?!
SaariHelvetti järjestetään Tampereen ei-niin-Pyhäjärven Viikinsaaressa.

Miten Helvettiin saavutaan?!
SaariHelvetti suosittelee saapumaan Laukontorin satama-alueelle polkupyörällä, kävellen tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Laukontorin ympärillä olevien katujen parkkipaikat ovat maksullisia klo 18 asti lauantaisin. Osoite: Laukontori, 33200 Tampere.

Miten Helvetissä sinne pääsee?!
SaariHelvettiin pääsee Suomen Hopealinjan laivoilla, jotka lähtevät Laukontorin rannasta. VIP-laiva lähtee klo 12:45 ja festivaalilippulaiset pääsevät klo 13:00 lähtevällä laivalla. Laivat lähtevät Laukontorilta tasatunnein klo 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ja 21.00 (viimeinen laiva). Laivat takaisin saaresta maihin lähtevät aina 14:30, 15:30, 16:30… jne aina klo 01:30 asti. Laivamatkat sisältyvät festivaalilipun hintaan.

Onko ikärajaa ja miten helvetissä sinne on hoidettu anniskelu?!
SaariHelvetti on ainoastaan täysi-ikäisille (K-18) tarkoitettu tapahtuma, jossa anniskelu tapahtuu ravintoloissa ja terasseilla. Omien alkoholijuomien tuominen SaariHelvettiin on kielletty. Oman max. 2 litran avaamattoman alkoholittoman juoman saa tuoda saarelle, mutta sen nauttiminen anniskelualueilla on kielletty. Piknik-tyyppiset eväät on sallittu, mutta myös niiden nauttiminen anniskelualueilla on Suomen alkoholilainsäädännön nojalla kielletty. Helvetissä on vesivessoja, joissa voi täyttää juomapulloa.

Mistä helvetistä saan lippuja?
Ennakkoliput myy Tiketti, Liveto sekä Lippu.fi.
Ennakkolippujen myynti päättyy klo 12 tapahtumapäivänä. VIP-liput ovat jo loppuunmyyty. Mikäli jäljellä, lippuja myydään myös Laukontorilla lipunmyyntiteltassa lähtölaiturin vieressä. Lippu maksaa 50 € (ennakko alk. 44,50 €), jos festivaali ei ole loppuunmyyty. Lipunmyyntiteltta on auki tapahtumapäivänä klo 12 – 20:45. Pyörätuolilla liikkuvan festivaalivieraan saattaja pääsee peruslippuluokassa SaariHelvettiin ilmaiseksi. Alueella ei ole pyörätuolikorokkeita ja maasto saattaa sateen sattuessa muuttua haastavaksi pyörätuolin käyttäjille.

VIP of Hell:
SaariHelvetin VIP-liput ovat erittäin suosittuja. VIP-liput ovat myyneet loppuun jokaisena vuosina ja 2018 ei ole mikään poikkeus. VIP-laiva lähtee klo 12:45 Laukontorilta. VIPeille on luvassa erittäin maukas buffet-ruokailu, oma VIP-alue klo 17:00 asti, VIP-passi, kuoharitarjoilu laivalla ja paljon muuta.

Onko helvetissä turvallista?
Laukontorin lähtölaiturilla kaikille tehdään turvatarkastus. Kaikkien festivaalikävijöiden on näytettävä laukkunsa sisältö turvatarkastuksessa. Kielletyt ja laittomat esineet takavarikoidaan porttitarkastuksen yhteydessä. Laukontorilta ei löydy narikka. Viikinsaaressa on narikka mihin voi jättää muita tavaroita.

Helvetin kielletyt esineet:
Turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat ovat kiellettyjä:

Polkupyörät, retkituolit, lasipullot (riippumatta sisällöstä), alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet sekä crowd surfing ja banderollit.

Saako helvetissä ruokaa?!
SaariHelvetissä voi juomisen lisäksi myös syödä: myynnissä on raskasta ja vähän kevyempääkin muonaa. Allergiat on otettu huomioon, ja saaresta saa myös kasvis- sekä vegaaniruokaa. SaariHelvetti on festivaali, joka palvelee helvetin hyvin!

Lisäksi SaariHelvetissä palvelee kiska, josta saa ostaa vettä, kahvia, teetä, kaakaota, vissyä ja Powerade. Kiska löytyy päälavan yhteydessä sekä tanssilavan vieressä.

Omat eväät ja kamerat:
Saarelle saa tuoda mm. sateenvarjon, mikäli on sateinen päivä, kameroita, piknik-tyyppiset eväät ja peiton, sekä yhden avaamattoman alkoholittoman juoman max. 2 litran pulloissa. Huomioithan, että omia eväitä ei saa Suomen alkoholilain mukaan nauttia anniskelualueella. Helvetissä on vesivessoja, joissa voi täyttää juomapulloa.

Missä helvetissä pääsee paskalle?!
Helvetissä on käytössä vesivessoja. Vessoissa on vesihanoja, joista saa juomavettä. Lisäksi alueella on muutama bajamaja.

Helvetin lavat:
SaariHelvetissä on kolme esiintymislavaa. Päälava, eli Kaaoszine Stage sijaitsee Viikinsaaren nurmikentällä. Tanssilava, eli Inferno Stage löytyy saaren ravintolan vierestä, ja Rock’n’Tits Stage löytyy minigolfin ja paviljongin välistä.

Mihin helvettiin jemmaan tavarani?
Viikinsaaressa on myös narikka. Narikkateltta palvelee koko festivaalin ajan Infopisteen ja ravintolan vieressä. Narikkaan voi jättää kaiken tarvittavan, jota et jaksa kantaa. Narikka kustantaa 3 €, lisäkäynnit ovat maksuttomia. Narikassa käy myös kortti.

Mistä helvetistä saan lisää tavaraa?
Alueella palvelee paitamyyntikoju, josta voi ostaa artistien paitoja, levyjä, patcheja tai mitä he keksivätkään tuoda mukanaan! Kojulta saa lunastettua myös oman kappaleensa erittäin rajoitettuna painoksena tehdystä SaariHelvetin virallisesta festivaalipaidasta 15 euron kappalehintaan sekä SaariHelvetti kassit hintaan 10€. Myyjämme ottavat vastaan myös korttimaksuja.

Missä helvetissä lataan kännykän?
Somettaminen on tärkeää, varsinkin helvetissä. Siksi Rock’n’Tits lavan vieressä on teltta missä voi ladata kännykän veloituksetta.

Helvetin etkot ja jatkot:
Tapahtuman viralliset jatkot pidetään Jack the Roosterissa osoitteessa Satakunnankatu 13, 33100 Tampere. Stereo Terror Dj’s vastaa musiikista klo 00 – 04.

Tapahtuman etkot pidetään Hällänkellarissa osoitteessa Hämeenkatu 25 perjantaina 3.8.2018 klo 20 – 02.

SaariHelvetti
Viikinsaari, Tampere
la 4.8.2018