Festivaali-info

SAARIHELVETTI 2017 ON LOPPUUNMYYTY!

Mikä helvetin Helvetti?!
SaariHelvetti on Tampereen kesän 2017 raskain tapahtuma.

Missä helvetissä se on?!
SaariHelvetti järjestetään Tampereen ei-niin-Pyhäjärven Viikinsaaressa.

Miten Helvettiin saavutaan?!
SaariHelvetti suosittelee saapumaan Laukontorin satama-alueelle polkupyörällä, kävellen tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Laukontorin ympärillä olevien katujen parkkipaikat ovat maksullisia klo 18 asti lauantaisin. Osoite: Laukontori, 33200 Tampere.

saarihelvetti_2016_laukontori

Miten Helvetissä sinne pääsee?!
SaariHelvettiin pääsee Suomen Hopealinjan laivoilla, jotka lähtevät Laukontorin rannasta. VIP-laiva lähtee klo 13:45 ja festivaalilippulaiset pääsevät klo 14:00 lähtevällä laivalla. Laivat lähtevät Laukontorilta tasatunnein klo 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ja 21.00 (viimeinen laiva). Laivat takaisin saaresta maihin lähtevät aina 14:30, 15:30, 16:30… jne aina klo 01:30 asti. Laivamatkat sisältyvät festivaalilipun hintaan.

Onko ikärajaa ja miten helvetissä sinne on hoidettu anniskelu?!
SaariHelvetti on ainoastaan täysi-ikäisille (K-18) tarkoitettu tapahtuma, jossa anniskelu tapahtuu ravintoloissa ja terasseilla. Omien alkoholijuomien tuominen SaariHelvettiin on kielletty. Oman max. 1,5 l avaamattoman alkoholittoman juoman saa tuoda saarelle, mutta sen nauttiminen anniskelualueilla on kielletty. Piknik-tyyppiset eväät on sallittu, mutta myös niiden nauttiminen anniskelualueilla on Suomen alkoholilainsäädännön nojalla kielletty. Helvetissä on vesivessoja, joissa voi täyttää juomapulloa.

Mistä helvetistä saan lippuja?
Ennakkoliput myy Tiketti, Liveto sekä Lippu.fi.
Ennakkolippujen myynti päättyy klo 13 tapahtumapäivänä. VIP-lippujen ovat jo loppuunmyyty. Mikäli jäljellä, lippuja myydään myös Laukontorilla lipunmyyntiteltassa lähtölaiturin vieressä. Lippu maksaa 45 € (ennakko alk. 40,50 €), jos festivaali ei ole loppuunmyyty. Lipunmyyntiteltta on auki tapahtumapäivänä klo 13 – 20:45.

VIP of Hell:
SaariHelvetin VIP-liput ovat loppuunmyyty. VIP-laiva lähtee klo 13:45 Laukontorilta. VIPeille on luvassa erittäin maukas buffet-ruokailu, oma VIP-alue klo 18:00 asti, VIP-passi, kuoharitarjoilu laivalla ja paljon muuta.

Onko helvetissä turvallista?
Laukontorin lähtölaiturilla kaikille tehdään turvatarkastus. Kaikkien festivaalikävijöiden on näytettävä laukkunsa sisältö turvatarkastuksessa. Kielletyt ja laittomat esineet takavarikoidaan porttitarkastuksen yhteydessä.

Helvetin kielletyt esineet:
Turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat ovat kiellettyjä:

Polkupyörät, retkituolit, lasipullot (riippumatta sisällöstä), alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet sekä crowd surfing ja banderollit.

Saako helvetissä ruokaa?!
SaariHelvetissä voi juomisen lisäksi myös syödä: myynnissä on raskasta ja vähän kevyempääkin muonaa. Allergiat on otettu huomioon, ja saaresta saa myös kasvis- sekä vegaaniruokaa. SaariHelvetti on festivaali, joka palvelee helvetin hyvin!

Lisäksi SaariHelvetissä palvelee kiska, josta saa ostaa vettä, kahvia, teetä, kaakaota, sipsejä sekä pieniä karkkipusseja, kaikki kahden euron kappalehintaan.

Omat eväät ja kamerat:
Saarelle saa tuoda mm. sateenvarjon, mikäli on sateinen päivä, kameroita, piknik-tyyppiset eväät ja peiton, sekä yhden avaamattoman alkoholittoman juoman max. 1,5 litran pulloissa. Huomioithan, että omia eväitä ei saa Suomen alkoholilain mukaan nauttia anniskelualueella. Helvetissä on vesivessoja, joissa voi täyttää juomapulloa.

Missä helvetissä pääsee paskalle?!
Helvetissä on käytössä vesivessoja. Vessoissa on vesihanoja, joista saa juomavettä. Lisäksi alueella on muutama bajamaja.

Helvetin lavat:
SaariHelvetissä on kolme esiintymislavaa. Päälava, eli Kaaoszine Stage sijaitsee Viikinsaaren nurmikentällä. Tanssilava, eli Powerhouse Gym Stage löytyy saaren ravintolan vierestä, ja Rock’n’Tits Stage löytyy minigolfin ja paviljongin välistä.

Mihin helvettiin jemmaan tavarani?
Uutuuteena Viikinsaaressa on myös narikka. Narikkateltta palvelee koko festivaalin ajan Infopisteen ja ravintolan vieressä. Narikkaan voi jättää kaiken tarvittavan, jota et jaksa kantaa. Narikka kustantaa 3 €, lisäkäynnit ovat maksuttomia. Narikassa ei käy kortti, pelkkä käteinen!

Mistä helvetistä saan lisää tavaraa?
Alueella palvelee paitamyyntikoju, josta voi ostaa artistien paitoja, levyjä, patcheja tai mitä he keksivätkään tuoda mukanaan! Kojulta saa lunastettua myös oman kappaleensa erittäin rajoitettuna painoksena tehdystä SaariHelvetin virallisesta festivaalipaidasta 15 euron kappalehintaan. Myyjämme ottavat vastaan myös korttimaksuja.

Missä helvetissä lataan kännykän?
Somettaminen on tärkeää, varsinkin helvetissä. Siksi Rock’n’Tits lavan vieressä on teltta missä voi ladata kännykän veloituksetta.

Helvetin etkot ja jatkot:
Tapahtuman viralliset etkot ja jatkot pidetään Rokkibaari Bändärissä osoitteessa Aleksis Kiven Katu 15, 33200 Tampere. Kovan janonkaan ei pitäisi olla este, sillä matkaa tulolaiturista on noin 75 metriä. Etkoille ja jatkoille on ilmainen sisäänpääsy ja Bändäri on auki klo 03:00 asti. Etkot alkavat klo 13, joten jos jonottaminen Laukontorilla ei nappaa, käy piipahtamassa Bändärissä!

SaariHelvetti
Viikinsaari, Tampere
la 5.8.2017

 

Advertisements