Kesän 2023 SaariHelvetin ensimmäiset artistit julki!

Kesän 2023 SaariHelvetti julkistaa ensimmäiset esiintyjänsä

Moonspell, Decapitated ja Rotting Christ tähdittävät Tampereen kesän raskainta festivaalia. Early bird -liput tulevat myyntiin maanantaina 12. joulukuuta.

Yhdeksättä kertaa luonnonkauniissa Pyhäjärven Viikinsaaressa järjestettävä SaariHelvetti luottaa yhä vaihtoehtoisen metallin rankimpien lajien voimaan.

Tampereen SaariHelvetti julkistaa nyt tapahtuman seitsemän ensimmäistä kiinnitystä. Viikinsaareen laivataan portugalilainen, vuonna 1992 perustettu tumman metallin tulkki Moonspell, teknistä ja groovaavaa death metal -jyräystä tarjoava puolalainen Decapitated, Kreikan tuima black metal -ylpeys Rotting Christ sekä kotimaiset Kaunis Kuolematon, Rotten Sound, Stoned Statues ja Vorna.

– Näillä bändeillä on ilo aloittaa ensi kesän SaariHelvetin rakentaminen, SaariHelvetin promoottori Rowan Rafferty toteaa.

– Moonspell, Decapitated ja Rotting Christ ovat jokainen lajinsa legendoja ja yhä äärimmäisen iskukykyisiä bändejä. Kotimaisissa yhtyeissä SaariHelvetti tarjoaa jälleen tuoreutta ja kokemusta hyvässä tasapainossa. Esimerkiksi Rotten Soundin grindcore irvistää yhtä ilkeästi kuin 30 vuotta sitten ja Stones Statues heittää kuulijan vaihtoehtometallin melodiseen, raikkaaseen päätyyn, Rafferty visioi.

SaariHelvetti on Tampereella vuodesta 2015 järjestetty raskaaseen musiikkiin keskittyvä festivaali. Tapahtuma on järjestetty Viikinsaaressa ensin yksipäiväisenä, mutta sittemmin kaksipäiväisenä jo usean vuoden ajan. Festivaalin järjestää tamperelainen ohjelmatoimisto Nem Agency.

Vuonna 2023 SaariHelvetin tummat pilvet nousevat ensimmäisen kerran jo torstaina 5. tammikuuta. Silloin Tampereen Tullikamarin TalviHelvetissä piiskaavat Finntroll, Fear of Domination, Brymir, Atlas, Mors Subita ja Detset.

SaariHelvetti 4.-5.8.2023

Tampere, Viikinsaari

Moonspell (PRT)

Decapitated (POL)

Rotting Christ (GRC)

Kaunis Kuolematon

Rotten Sound

Stoned Statues

Vorna

Runsaasti ohjelmalisäyksiä tulossa alkuvuonna 2023.

Kahden päivän lippu alk. 99,50 e

Early bird -lippu alk. 94,50 e (myynnissä pe 16.12.2022 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää) Kahden päivän VIP of Hell -lippu alk. 188,50 e (menolaivalla tervetuliaismalja, buffet-ruokailu Viikinsaaressa, VIP-alue koko tapahtuman ajan & VIP-passi)

Ennakkoliput myynnissä ma 12.12.2022 klo 9 alkaen. Liput myy lippu.fi.